Xeno²

Sinonim za arhitektonski minimalistički dizajn. Jasne geometrijske linije s vanjske strane – mekane, prirodne linije s unutarnje strane. Ova dizajnerska linija vodi iznenađujućim rezultatima ugodnima oku i zadovoljstvu pri uporabi. Savršeno koordiniranu linija proizvoda koja sadržava inteligentne i promišljene elemente.

Više informacija

Citterio

Višeslojna cijev od kombinacije metala i plastike. Stabilnog je oblika, savitljiva, otporna na tlak i koroziju. Može se koristiti za pitku vodu, grijanje i industriju.

Za flexibilnost i visok učinak.

Više informacija

MYDAY

Impresionira zahvaljujući mekanim, organskim ali ipak vrlo emotivnim oblicima. Ovo rezultira prirodnim osjećajem estetske ugodnosti koja pruža dobrodošlicu za odmor od svakodnevne gužve i užurbanosti. Međutim, Geberit myDay ne samo da se može pohvaliti dobrim izgledom, već ima mnogo toga za ponuditi u smislu funkcionalnosti.

Više informacija

Acanto

Individualnost vašeg životnog stila usklađena je s raznolikošću kupaonice Geberit Acanto koja se može pohvaliti širokim rasponom raznolikih dizajna u kombinaciji koji udovoljavaju različitim zahtjevima i dizajnerskim željama.

Više informacija

iCon

Linearni dizajn, jasne linije, a ipak dovoljno fleksibilne – to je ukratko Geberit iCon potpuna kupaonska linija. Širok raspon keramičke sanitarne opreme i kupaonskog namještaja na modernom dizajnerskom jeziku, omogućuje maksimalnu dizajnersku fleksibilnost i ističe se svojom impresivnom modularnošću. Upravo za ljude s osebujnim karakterom.

Više informacija

VariForm

Okrugli, pravokutni, ovalni i eliptični oblik: koncept dizajna za umivaonike Geberit VariForm temelji se na četiri osnovna geometrijska oblika i tri ključne inačice ugradnje. U kombinaciji s vedrim i suzdržanim stilskim elementima kupaonskog namještaja VariForm, ovaj asortiman nudi kreativan prostor za dizajn vaše kupaonice baš po Vašoj želji

Više informacija

Smyle

Svojim modernim dizajnom, Geberit Smyle kupaonska linija stvara opuštajuću i pozitivnu atmosferu u kupaonici i donosi harmoniju i lakoću u glavnu i gostinsku kupaonicu. S jasnim osjećajem za red i učinkovito korištenje prostora, Geberit Smyle dostiže najvišu razinu udobnosti u kupaonici iz bilo koje zamišljenje situacije.

Više informacija

Selnova

Svojim klasičnim linijama, Geberit Selnova se može uklopiti u bilo koju kupaonicu. Geberit je odabrao jednostavan i diskretan dizajn te je doveo funkcionalnost u prvi plan. Geberit Selnova se izdvaja izvanrednom vrijednosti za uloženi novac i beskompromisno visokom kvalitetom koja je postala sinonim za Geberit.

Više informacija