NOVO

GEBERIT FLOWFIT

Geberit FlowFit je novi sistem opskrbe koji je kompletno dizajniran po potrebama vodoinstalatera, omogućivši im lakši svakodnevni rad na gradilištu. Samo dva različita alata za stiskanje pokrivaju osam različitih cijevnih dimenzija – jednostavno označavanje bojama ne dopušta greške u radu. Unutarnja geometrija spojnih dijelova je optimizirana za najbolji protok i smanjen gubitak pritiska.

GEBERIT ONE

Više čistoće, više mjesta, više fleksibilnosti: Kombinacija sanitarno-tehničkog znanja i dizajnerskih kompetencija ono su što koncept kupaonica Geberit ONE čini nenadmašnim rješenjem z a čitavu kupaonicu. Integracija mnogih komponenata i funkcionalnih elemenata omogućuje više prostora i dopušta da se Geberit ONE pokaže u punom sjaju s vojih mnogih vidljivih i skrivenih prednosti.

Više informacija

GEBERIT BAMBINI

Djeca imaju posebne zahtjeve za kupaonice u dječjim vrtićima, školama i drugim ustanovama. Oprema za kupaonice prilagođena djeci omogućuje i olakšava usvajanje higijenskih navika na razigran način.

Više informacija

GEBERIT ONE ZIDNE ARMATURE

2021. godine Geberit u svoj asortiman dodaje četiri nove zidne armature. Dizajnirane su kako bi osigurali ergonomsku uporabu i najbolje moguće ispiranje ne samo umivaonika Geberit ONE, već i brojnih drugih modela umivaonika tvrtke Geberit i drugih dobavljača.

Više informacija

GEBERIT OLONA

Tuš kada Geberit Olona nudi vrhunski dizajn i visokokvalitetne materijale uz atraktivan odnos cijene i kvalitete. Zahvaljujući promišljenoj tehnici sustava Geberit, njezina je ugradnja brza i jednostavna. Integrirani brtveni flis pruža trajnu sigurnost prilikom brtvljenja. Poklopac odvoda estetski je završen sjajnim kromiranim prstenom.

Zahvaljujući protukliznim svojstvima klase B, tuš kada pruža sigurnu podlogu bez obzira na dob. Sa 20 različitih veličina i formata, za svaku kupaonicu postoji odgovarajući model. Može se montirati u ravninu s pločicama ili s blagim pragom iznad pločica.

Više informacija