Pouzdano i nenametljivo Geberit iza zida brine za besprijekornu funkciju, najveći komfor i maksimalni vijek trajanja. Tipke za aktiviranje jedino su što korisnik vidi od ugradbenog vodokotlića. Ovisno o primjeni ili kod posebnih građevinskih okolnosti mogu se koristiti različiti sustavi ispiranja. Kako bi se tipke za aktiviranje Geberit jednostavnije mogle pridružiti odgovarajućim vodokotlićima, uvijek nose zajedničko „prezime”: Sigma, Omega ili Delta.

SUSTAV ZA ISPIRANJE GEBERIT SIGMA

Opsežan asortiman univerzalnih i samostojećih montažnih elemenata raspoloživi h za sve sanitarne uređaje u suhomontažnoj konstrukciji. Montažni elementi prikladni su za montažu u pregradne zidove, za ugradnju u zidove u lakoj gradnji i za montažu na predzidne konstrukcije u djelomičnoj visini i visini etaže.
Koriste se u novogradnji i kod renovacija.

SUSTAV ZA ISPIRANJE GEBERIT OMEGA

Montažni elementi rješenje su za masivnu konstrukciju. Montažni elementi razvijeni su specijalno za primjenu ispred zidanog ili betoniranog zida.

SUSTAV ZA ISPIRANJE GEBERIT DELTA

Montažni elementi rješenje su za masivnu konstrukciju. Montažni elementi razvijeni su specijalno za primjenu ispred zidanog ili betoniranog zida.

Pouzdano i nenametljivo Geberit iza zida brine za besprijekornu funkciju, najveći komfor i maksimalni vijek trajanja. Tipke za aktiviranje jedino su što korisnik vidi od ugradbenog vodokotlića. Ovisno o primjeni ili kod posebnih građevinskih okolnosti mogu se koristiti različiti sustavi ispiranja. Kako bi se tipke za aktiviranje Geberit jednostavnije mogle pridružiti odgovarajućim vodokotlićima, uvijek nose […]