McAlpine logo

McALPINE proizvodi prisutni su na tržištu od 1902. godine. Prvobitno su se proizvodili iz olova i distribuirali širom svijeta. Najveći brodovi na svijetu (Queen Mary, Queen Elizabeth II i mnogi drugi) bili su opremljeni sa McALPINE priključcima i zaklopkama.

Proizvodnja iz HDPE-a počinje 1956. godine, a potom iz polipropilena i drugih materijala, te bilježi siguran rast do jednos od vodećih proizvođača materijala za vodovodne instalacije. Ovakav rast kompanije je stalno podupiran brojnim inovacijama i filozofijom tvrtke o izradi i isporuci samo visoko kvalitetnih proizvoda, koji su priznati od svih međunarodnih standarda, kao što su: DIN, LGA, KOMO, BS, TUV i drugi. 

 

Name

 

Zbog toga korisnici i kupci McALPINE proizvoda uvijek mogu računati, ne samo na kvalitetu proizvoda nego i na vrlo pristupačne cijene. Tijekom godina, ovaj posao u vlasništvu obitelji, proširio se je na šest proizvodnih pogona, sa više od 600 zaposlenih, i temelji se na posljednjoj suvremenoj tehnologiji u modernim, visoko organiziranim tvornicama. Brojni patenti pokazuju spremnost kompanije za razvijanje novih ideja, sa maksimalnom fleksibilnošću za korinike i instalatere.

McALPINE proizvodi pokazuju kvalitetu, pouzdanost, raznolikost i pravu vrijednost novca.