Sanitarni ugradbeni sistemi

 

Duofix

Geberit Duofix - univerzalno rješenje za suhomontažnu ugradnju

Geberit Duofix je univerzalni montažni element i predstavlja najbrže rješenje za suhomontažnu ugradnju. Optimalno odgovara za ugradnju u ili ispred suhog zida, kao i ispred masivnog zida. Geberitov ugradbeni vodokotlić osigurava visoku pouzdanost djelovanja.

Geberit Duofix su samonosivi montažni elementi za sve građevne izvedbe za suhomontažnu ugradnju. Asortiman omogućava brzu montažu konzolne WC školjke, umivaonika, pisoara, bidea, odvoda, tuševa i kada, armatura, tuš WC-a kao i potpornih držača. Sila koja nastaje pri korištenju sanitarne keramike, prenosi se na nosive okvire i pravo na tlo.

Geberit Duofix montažni elementi su prethodno montirane jedinice s dodacima za montažu u grubom stanju kao što su: armaturni priključak MeplaFix, PE-odvodno priključno koljeno i pričvrsni materijal.
Svi Geberitovi ugradbeni elementi za WC (GIS, Duofix i Kombifix) opremljeni su sa novim ugradbenim vodokotlićem UP320.

 

Podesive stopice

Našem Duofix ugradbenom okviru dodali smo samopodesive stopice, tako da je za njegovu montažu potreban samo jedan čovjek. Kod ugradnje, te stopice drže okvir na željenoj poziciji i visini.

Kombifix

Geberit Kombifix idealan je za mokru ugradnju ispred zidanog zida ili na betonsku stijenu. Originalan Geberitov ugradbeni vodokotlić kod Kombifix elementa za WC školjku osigurava brzu montažu i trajnu sigurnost, servisiranje jednom rukom i 25-godišnju garanciju dobave zamjenskih dijelova.

 

Jednostavni, praktični i već desetljećima dokazani montažni elementi služe za pričvršćenje sanitarne keramike kao što su viseća WC školjka, umivaonik, pisoar i bide.

 

Geberit Kombifix nudi raznolikost dizajna u šest individualnih tipki za aktiviranje ispiranja: Geberit Samba,Rumba, Twist, Tango , Mambo i Bolero.